Creatieve Dag 2019: Druk en droog

De zon zorgde vanmorgen al vroeg voor stralende gezichten onder de organisatoren en deelnemers van de 30e editie van de Creatieve Dag. De weersomstandigheden van vandaag waren dan ook meer dan perfect voor het publiek om een rondje te maken over de rommelmarkt, de oldtimershow verzorgd door de Veteranen Tractor Club of een kijkje te nemen bij de vele standhouders die hun creativiteiten hadden uitgestald of zelfs live demonstreerden. Tussen puzzels, plantjes, kleding, antiek, woondecoratie, meubels en schoonmaakborstels snuffelden menigeen of er iets van hun gading bij lag. Ook voor de kinderen was er meer dan voldoende te beleven op het terrein rondom Herberg de Pot. Het flinke terras nodigde uit om te genieten van een drankje waarbij de optredens van onder meer het Brook Duo en de Timeless Band zorgde voor muzikaal vertier. De organisatie had de indeling van het terrein hier en daar wat aangepast wat door het publiek als positief werd ervaren.