Egbert Hargeerds draagt voorzittershamer over

In het bijzijn van alle commissie- en ondersteunende leden maar ook de vrijwilligers die direct betrokken zijn bij de Tentcommissie van Dorpsfeest Markelo heeft voorzitter Egbert Hargeerds vanmiddag officieel zijn taken overgedragen aan Bryan ter Braak. Dit deed Egbert door Bryan een kado te overhandigen met daarin een speciale vervaardigde tenthamer. Deze hamer staat symboliek voor alle taken, die Egbert nu met het volste vertrouwen overdraagt aan Bryan maar in feite was deze overdracht al ingegaan. Egbert loopt nog een jaar mee als lid van de Tentcommissie waardoor Bryan zich gesterkt voelt door de kennis die binnen handbereik is maar zich ook vrij voelt om met zijn achterban de vernieuwing op te zoeken. “Egbert was een hele rustige en doortastende voorzitter waar je goed mee kon overleggen. Hij nam dingen aan van de vrijwilligers en is een prettig iemand om mee samen te werken”, merkte een van de vaste vrijwilligers op waarop instemmend geknikt werd. “Alle aanwezigen wensen Bryan veel succes en natuurlijk blijven we ook hem met onze inzet ondersteunen. Samen zetten we de schouders er onder en zijn we trots wanneer de tent in vol ornaat klaar staat in het laatste volle weekend van augustus voor een weekend feest in Markelo”, aldus een woordvoerder van de commissie.