Volgende week Fietsvierdaagse in Markelo

Vanaf dinsdag 18 juni tot en met vrijdag 21 juni 2019 vindt er in en rondom Markelo de 39e editie van de Fietsvierdaagse Markelo plaats. Het evenement werd vanaf 1981 georganiseerd door SV Markvogels, sinds 2014 wordt de Fietsvierdaagse Markelo georganiseerd door de Stichting Wielersport Markelo in samenwerking met DMD Events, waarbij de startlocatie elk jaar wisselt. Dit jaar is de start en finish bij ’t Wapen van Markelo, dit is ook de plek waar deelnemers zich kunnen inschrijven voor de routes van 30, 45 of 60 kilometer. Er kan vanaf 9.00 uur worden gestart.

Elke dag is er een afwisselende route uitgezet met onderweg meerdere rustpunten. De routes zijn volledig uitgezet met pijlen en iedere deelnemer krijgt een routebeschrijving mee. Voor de routes van 45 en 60 kilometer kan men tot 14.00 uur starten, de deelnamekosten bedragen 11 euro voor 4 dagen, NFTU leden krijgen 3 euro korting. Voor de 30 kilometer is het mogelijk om tot 15.00 uur van start te gaan, de deelnamekosten voor de 30 kilometer bedragen 8 euro voor 4 dagen, waarbij NFTU leden 2 euro korting krijgen. Een dagkaart kopen kan ook voor 4 euro, de kosten voor een herinnering bedragen 2 euro extra.