Markelose wint vakantie Rent-a-Tent

Om Markelo op de kaart te zetten werkt Henry Blankhorst graag samen met andere lokale bedrijven. Zo werd er samen met reisorganisatie Rent-a-Tent een kassabonnenactie opgezet. Aan de actie bij Plus Blankhorst deden 119 mensen mee. Wendy Averesch won uiteindelijk een gratis verblijf in een glampingaccommodatie van de Markelose reisaanbieder. “Het was prettig schrikken. In eerste instantie kon ik het niet geloven. Mijn dochter heeft de kassabon in de actieton gegooid na ons winkelbezoek,” aldus de gelukkige winnaar die de reischeque gisteren overhandigd kreeg uit handen van Marieke de Boer van Rent-a-tent.

Met haar gezin verbleef Averesch al eerder op een camping van Rent-a-tent in het Franse Lucciana. Dit jaar gaat de reis naar Zeeland, waar het gezin voor het eerst zal uitwaaien aan de Zeeuwse kust. ,,Ik wilde hier altijd al een keer heen, omdat we er nog nooit geweest zijn. De omgeving is schitterend en op het strand valt er van alles te beleven. We gaan er absoluut naartoe, mits het weer het toelaat natuurlijk,”, zegt Averesch vrolijk.

Mogelijk krijgt de ‘reisactie’ in 2020 een vervolg. ,,Het besluit is nog niet definitief genomen, maar we staan er positief tegenover”, laat Blankhorst weten.