Kruidvat in pand Etos

Etos Blankhorst sluit op zaterdag 15 juni haar deuren. De laatste weken zijn hiermee ingegaan. Rita Blankhorst en haar team sluiten na 11 jaar definitief de Etos winkel in Markelo. Al die jaren heeft Rita met veel plezier voor de klanten klaargestaan maar nu krijgt ze meer tijd voor andere dingen. Lang bleef onduidelijk wie of wat er voor de Etos in de plaats zou komen. Kruidvat zal invulling gaan geven op de huidige plaats van de Etos en de voormalige winkel van Schuurman Service Centrum Markelo. “Dit is voor Markelo een goede invulling, leegstand is geen optie”, vinden Rita en Henry Blankhorst. Rita en haar team willen graag van deze manier gebruik maken om alle klanten alvast te bedanken voor het jarenlange vertrouwen en wensen Kruidvat natuurlijk heel veel succes in de toekomst.