Edwin Smit ziet Abraham

Hij keek er zelf al verlangend naar uit en of dat nu om het getal 50 was of de gezelligheid, die deze speciale verjaardag met zich mee zou brengen laten we maar in het midden. Zijn stoutste verwachtingen zijn ongetwijfeld overtroffen toen hij gisteravond door familie, buren, vriendengroepen, Oktoberfest-gangers, collega’s van Jan de Winkel, het biljartteam en het MTB team Markelo werd verrast met Abrahams, spandoeken met rake teksten en verdere versierselen in zijn tuin aan de Rijssenseweg. Het kan vandaag dan ook bijna niemand ontgaan zijn; Edwin Smit viert zijn 50e verjaardag. Geheel volgens de Maarkelse traditie keurde Edwin het geheel nadat alle werkzaamheden in zijn tuin waren afgerond en vond hij het de hoogste tijd om de boel wat ‘nat’ te maken. Het bleef dan ook nog lange tijd onrustig aan de Rijssenseweg. Abraham genoot van alle aandacht en ziet het als een mooi voorproefje op het feest dat nog in het verschiet ligt. Edwin; namens alle aanwezigen nogmaals van harte gefeliciteerd met je 50e verjaardag!