Greenpaints groeit verder in Enter

Eind vorig jaar werd Erik Waanders in een schildersvakblad bestempeld als ‘De Groene Verfpredikant’. Volgens het blad verkondigt hij als eigenaar van Greenpaints met zeer veel overtuiging het groene verf evangelie. In mei 2012 begon de Markeloër met het importeren en distribueren van kwalitatief hoogwaardige en duurzame verfsystemen. Greenpaints startte midden in de crisis maar begint inmiddels haar vleugels uit te slaan. Het magazijn in Goor werd te klein waarop Erik Waanders op zoek ging naar een plek om verder te groeien. Vanaf 3 juni opent Greenpaints haar deuren aan De Bleek 19b in Enter waar het haar intrek neemt in een nieuw duurzaam gebouwde bedrijfshal geheel in aansluiting bij de filosofie van de duurzame producten van de groene verfspecialist. Het pand biedt ook de mogelijkheden om trainingen in duurzame producten te kunnen geven.

Deze trainingen kunnen worden gegeven in het nieuwe kenniscentrum, waar ook diverse stalen met verschillende afwerkingen te bekijken zijn. In het nieuwe pand wordt je via een groene loper van het magazijn naar het kenniscentrum geleid. Ook heeft Greenpaints in Enter de beschikking over een afhaalcentrum voor de duurzame verfproducten.

Greenpaints deelt het duurzame pand in Enter met Domotica Gigant, BHB Het Nieuwe Bouwen en Installatiebedrijf Twente. Het afhaalcentrum van Greenpaints kent met ingang van maandag ook verruimde openingstijden en is van maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 17.00 uur open.