Marlou en Bjorn geven ja-woord

Hoewel de dag ervoor nog leek alsof de weersomstandigheden roet in het eten zouden gaan gooien bleek vanmorgen alle angst voor niets te zijn geweest. “We hebben er geen moment aan getwijfeld en alle vertrouwen gehad in Robert van Grand Café de Kroon, die deze geweldige locatie voor ons heeft geregeld en ingericht’, vertellen Bjorn Groot Roessink en Marlou Eland net voordat zij het ja-woord uitspraken in het bijzijn van familie en vrienden. Heel gedetailleerd wist de bruid enkele maanden geleden haar droomlocatie voor het huwelijksfeest overdag, over te brengen op Robert, waarna hij enthousiast aan de slag toog. “Het is nog mooier geworden dan ik had verwacht”, reageerde Marlou lachend. Na de huwelijksvoltrekking en een geweldige middag in de openlucht op dit speciale plekje op de Herikerberg verplaatsten de feestgangers zich aan het begin van de avond naar De Kroon waar het huwelijksfeest een daverend vervolg kreeg. Marlou en Bjorn; van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk en heel veel geluk gewenst met elkaar!