Blik op Markelo voor Oranjevereniging

Op uitnodiging van de Oranjevereniging was Willian Potman dit jaar als ‘Gast van de Dag’ tijdens alle festiviteiten op Koningsdag bij De Haverkamp in Markelo aanwezig. Om de leden van de Oranjevereniging te bedanken voor deze geweldige dag, heeft Willian hen vanavond een blik op Markelo aangeboden vanaf de silo van ABZ Diervoeding. Voor de meeste leden een geweldig moment die zij nog niet eerder hadden ervaren. “Wat is Markelo eigenlijk groen”, was een veel gehoorde opmerking die vanavond viel bij het zien van het wijdse uitzicht vanaf de ruim 30 meter hoge silo. De uitnodiging van Willian werd dan ook erg gewaardeerd waarbij hij natuurlijk veel wist te vertellen over het reilen en zeilen binnen het bedrijf van ABZ Diervoeding waar hij naast zijn drukke werkzaamheden ook als chauffeur werkzaam is.