Vernielingen Prinses Beatrixstraat

Afgelopen weekend zijn bewoners aan de Prinses Beatrixstraat geconfronteerd met een aantal opzettelijke vernielingen in de straat. De vernielingen zijn gepleegd in de nacht van zaterdag op zondag om 3.51 uur. Hierbij zijn minimaal twee auto’s beschadigd maar ook de verkeerslichten, stoeptegels en hekwerken moesten het ontgelden. Het is niet ondenkbaar volgens de genoemde buurtbewoners dat er nog meer schade is aangericht wat nog niet gemeld is. Wel is inmiddels duidelijk dat er camerabeelden zijn van de bewuste nacht. Buurtbewoners zijn bereid om de aangifte in te trekken met betrekking tot de schade aan de auto’s wanneer de daders zich zelf melden. De politie Hof van Twente adviseert om alle schades te melden en aangifte te doen en zo mogelijk te voorzien van getuigenverklaringen en camerabeelden indien aanwezig. Heb je wat gezien of gehoord? Weet je wie hier voor verantwoordelijk is? Politie Hof van Twente is bereikbaar op 0900-8844 of via een privébericht op de Facebookpagina. Anoniem een melding doen kan ook via 0800-7000.