Plus Blankhorst meetpunt bloeddruk

Met een nieuwe publiekscampagne wil de Hartstichting bereiken dat mensen het normaal zullen gaan vinden om regelmatig hun bloeddruk te meten. Op deze manier ontdekken zij eerder of ze een hoge bloeddruk hebben en kan er op tijd maatregelen worden genomen om hart- en vaatziekten te voorkomen. In de maanden mei en juni zullen er op veel openbare locaties in Nederland gratis meetlocaties worden ingericht. Zo ook bij Plus Blankhorst. De supermarkt heeft daarom EHBO vereniging Markelo – Diepenheim benaderd om deel te kunnen nemen aan de campagne.

Op maandag 27, dinsdag 28 en woensdag 29 mei kan iedereen tussen 9.00 en 17.00 uur zijn of haar bloeddruk op laten meten bij de supermarktketen. De gemeten bloeddruk is uiteraard persoonlijk en zal met niemand anders worden gedeeld. Op deze manier biedt Plus Blankhorst haar klanten extra service en is ze lokaal betrokken. Na het meten krijg je je bloeddrukwaarde te horen en een advies voor een gezonde leefstijl.