HPO Belevingsdag bij Snorrewind

De prachtige weersomstandigheden van vandaag hebben er zeker aan bijgedragen dat heel veel paardensportliefhebbers volledig aan hun trekken kwamen bij Manege Snorrewind tijdens de Hippisch Platform Overijssel Belevingsdag Paard, Plezier & Meer. Op het ruime complex van Snorrewind waren er ontzettend veel activiteiten georganiseerd gedurende de dag. Horseboarding, teamdressuur, coaching, ponyvoetbal, mennen, stokpaardje rijden, vrijheidsdressuurschriktraining, eventing, Young Leaders Programma, Trainrein teugeldrukmeting, Working Equitation, voltige, Enjoy The Ride, exterieurbeoordeling en vrij springen, dierenartsen van Kliniek Den Ham, het Zone-college, Equilin voedings-lezing, standhouders, ponyrijden voor Villa Joep afgemaakt met een meer dan gezellig aangekleed strodorp, diverse informatiestands en foodtrucks om de innerlijke mens te versterken.

We hebben zo’n 140 deelnemers verdeeld over de verschillende onderdelen aan de start gehad vandaag en een kleine duizend bezoekers”, vertellen Rikus en Erna Bronsvoort. Met deze eerste Belevingsdag laat Manege Snorrewind zien sterk te zijn in het organiseren van paardensportevenementen. Een strak schema en een enorm team dat als een geoliede machine loopt zorgen ervoor dat we dit op ons bedrijf kunnen doen. We willen als bedrijf niet stilstaan en zijn telkens op zoek naar dat wat mensen waarderen en willen ontdekken in de paardensport. Organiseren zit ons in het bloed en we zijn dan ook trots op deze geweldige eerste editie van de HPO Belevingsdag Paard, Plezier & Meer.

Wie een impressie van de dag wil bekijken kan een kijkje nemen op de website van Fotostudio Markelo die vandaag een uitgebreide reportage hebben gemaakt van dit paardensportevenement.