Geslaagde Forumavond aan de Endemansdijk

Tijdens de jaarlijkse Forumavond bij Sportclub Markelo was gastspreker Hans Kraay weer in vorm. Een grote groep leden en sponsoren waren vrijdagavond aanwezig in de kantine aan De Endemansdijk om de verhalen van Hans aan te horen. Hans Kraay vertelde over zijn avonturen als voetballer met Erik ten Hag en Guus Hiddink, maar ook zeker als trainer van FC Lienden. Een amateurclub waarmee hij Vitesse uit de KNVB-beker knikkerde. Daarnaast kwam ook zijn rol als presentator en gast in talkshows aan de orde. Het leverde meerdere lachsalvo’s op. De kennisquiz werd gewonnen door Gerrit Meutstege. 

De Forumavond werd georganiseerd door de Vrienden van Sportclub Markelo en de sponsorcommissie. Presentator Eddy van der Ley praatte de Forumavond vakkundig aan elkaar. Gezien het succes van de vierde Forumavond kan het bijna niet anders of er wordt volgend jaar weer een Forumavond georganiseerd.

Saillant detail was dat het weinig had gescheeld of de avond had zónder Hans Kraay moeten beginnen. Hans was, vanwege de wegopbrekingen in Beatrixstraat, de weg kwijt in ons mooie dorp. Uiteindelijk zijn hulptroepen vanuit de kantine naar Markelo gegaan om Hans op te sporen.