Laatste kijkje in Obs de Zwaluw

Op maandag 3 juni starten de leerlingen van Obs de Zwaluw op de tijdelijke locatie in het voormalige pand van Countus aan de Burgemeester de Beaufortplein in Markelo. Op de huidige locatie van Obs de Zwaluw wordt na de sloop van het gebouw een nieuw Kindcentrum Markelo gebouwd. Obs de Zwaluw kent een rijk verleden en dat is dan ook de reden dat de deuren op vrijdag 24 mei tussen 16.30 en 18.00 uur wijd open gezet worden om iedereen een laatste kijkje in het schoolgebouw aan de Fokkerstraat te gunnen. Leerlingen van Obs de Zwaluw fleuren deze week het gebouw op met kunstwerken. Maar ook u wordt in de gelegenheid gesteld om een herinnering achter te laten op de wand van de school. Dus kom aanstaande vrijdag tussen 16.30 en 18.00 uur een laatste keer door het schoolgebouw wandelen en laat een creatieve uiting achter op de wand van het pand.