Elserike wint slagbaltoernooi

Ondanks de afwezigheid van de kinderen uit groep 8, die deze week in Engeland zijn, wist Elserike vandaag het jaarlijkse slagbaltoernooi te winnen. Dit toernooi werd zoals elk jaar georganiseerd door de schoolsportcommissie op de voetbalvelden van Sportclub Markelo aan de Endemansdijk voor de groepen 7 en 8 van de Markelose basisscholen. Er werd statiefslagbal gespeeld, waarbij de ballen vanaf een statief geslagen werden. De teams moesten 6 wedstrijden spelen en rond 14.45 uur werd de balans opgemaakt. Hierbij bleken 3 teams 15 punten te hebben behaald. Op basis van doelsaldo werd het team van Elserike eerste, wat extra knap was omdat het team door het ontbreken van groep 8 werd aangevuld met kinderen uit groep 6. De Welp 8 werd tweede en De Welp 7B derde.

Het slagbaltoernooi kan niet georganiseerd worden zonder dat Sportclub Markelo haar velden beschikbaar stelt, maar ook niet zonder de medewerking van stagiaires, groepsleerkrachten van de betreffende scholen. De schoolsportcommissie wil iedereen die dit toernooi mogelijk heeft gemaakt dan ook hartelijk bedanken.