Outdoor Menclub Markelo

Of mensport alleen een mannensport is, vroeg iemand zich ooit af (Engelse vertaling: men = mannen). Nou wis en waarachtig niet! Aanstaande zondag organiseert de Menclub van Markelo weer haar maandelijkse oefenwedstrijd. Tot nog toe hebben zich net zo veel vrouwen als mannen opgegeven. De menners gaan een vaardigheidsparcours rijden. Ze moeten hierbij de aanspanning snel en behendig door meerdere poortjes sturen. Die poortjes bestaan uit 2 pionnen, waar tennisballen bovenop liggen, die er niet af mogen vallen. Daarnaast zijn er op het terrein nog een 3-tal hindernissen opgebouwd en natuurlijk ontbreekt de waterbak ook deze keer niet. Publiek is van harte welkom ‘s ochtends tussen 10 en 12 uur bij het Hippisch Centrum aan de Potdijk. Parkeren kan op het grasveld aan de overkant van de weg tegenover het zwembad.