Opa en oma zwemdag in Markelo

De stap naar het zwemmen is voor baby’s heel erg klein, zij hebben namelijk aangeboren reflexen die er voor zorgen dat ze onder water kunnen. Spelenderwijs kunnen de kinderen al voorbereid worden op het actief leren zwemmen. Om eens per jaar stil te staan bij alle opa’s en oma’s die hun eigen kinderen zo veel mogelijk ondersteunen door hun kleinkinderen op te vangen, organiseert Zwembad de Vijf Heuvels in Markelo speciaal voor hun een gratis kennismaking met het water.

Door aanstaande woensdag 15 mei samen te zingen en te spetteren in het water genieten zowel de opa’s en oma’s als de kleine waterratjes. Door middel van oefeningen en spelletjes te doen worden de kleintjes vertrouwd gemaakt met het water. Voor de kinderen is het enorm leuk en spannend om aan opa en/of oma te laten zien wat ze al kunnen en hebben geleerd. Natuurlijk mogen er ook gewoon ouders deelnemen aan deze gratis kennismaking. Maak van deze dag gebruik om een waardevol moment te creëren met uw (klein)kind. Vanaf 6 maanden kunnen kinderen deelnemen aan de les welke begint om 9.30 uur. De kinderen van 2 tot 5 jaar kunnen meedoen met de les van 9.00 uur, de lessen duren altijd een half uur en zijn een voorbereiding op het leren zwemmen met Jip voor het ABC-diploma.