Avond4daagse 2019

Dit jaar zal de avond4daagse plaatsvinden van 21 tot en met 24 mei. Het is mogelijk om routes te lopen van 5 of 10 kilometer in de omgeving van Markelo. “Met deze berichtgeving willen we onze speciale aandacht vestigen op de leerlingen op basisscholen buiten Markelo. In het kader van de privacy wetgeving hebben wij niet langer toegang tot de gegevens van deze leerlingen. Natuurlijk zou het fijn zijn dat zij ook deelnemen. Opgave kan bij de basisschool van een eventueel broer/zus, maar natuurlijk ook in de Kösterskoele”, geeft het bestuur van de stichting Kösterskoele aan. De Avond4daagse is door de verschillende routes geschikt voor jong & oud.

U kunt deelnemen voor 4 dagen, kosten € 4,- inclusief medaille (€ 2,50 zonder medaille), tevens kunt u voor een enkele dag deelnemen, hiervoor bedragen de kosten € 2,50 inclusief eendagsmedaille. De 10 kilometer wandelaars kunnen vanaf 18.00 uur starten, de wandelaars van de 5 kilometer vanaf 18.30 uur. Alle deelnemers dienen voor 21.00 uur terug te zijn. De inschrijving voor deze 4daagse kan op zaterdag 18 mei 2019 van 10.00 tot 12.00 uur in de Kösterskoele en ook inschrijven op de eerste avond tijdens de Avond4daagse is mogelijk. Voor een enkele dag kunt u zich op de betreffende avond melden bij het startpunt in de Kösterskoele.

Tijdens de Avond4daagse gaat het kernteam Fairtrade Hof van Twente weer fairtrade bananen uitdelen aan de lopers van de avond4daagse in Markelo. Het uitdelen van fairtrade bananen is  al traditie geworden, waarmee het kernteam elk jaar graag de aandacht vestigt op het belang van fairtrade met deze lekkere wandellekkernij. Verderop langs de route verzamelen Hofpower vrijwilligers de bananenschillen. Want een schone avond4daagse betekent een schoon milieu. Zie ook: www.supportervanschoon.nl.