Regiokampioenschappen in De Vijf Heuvels

Vanmiddag werden in het zwembad De Vijf Heuvels de Regio Kampioenschappen D en E waterpolo jeugd gespeeld met de felbegeerde titel Regiokampioen als inzet. De organisatie van deze Regio Kampioenschappen lag in handen van ZPC De Hof. Helaas wisten geen thuisteams zich voor dit regiokampioenschap te plaatsen. Bij de Jeugd onder de 13 streden Deltasteur, De Meer, en De Mors. Dit eindigde in de volgende  einduitslag: De Mors, Deltasteur en op een derde plek eindigde De Meer.

Bij de Jeugd onder de 11 streden Het Ravijn, Aqua-Novio 94, Schuurman BZC. Hier werd de einduitslag: Aqua-Novio 94, Het Ravijn en op de derde plek Schuurman BZC.

Erelid van ZPC De Hof Hennie Tijink deelde de medailles uit en uiteraard de kampioenschaal na en regiokampioenschap dat in een fanatieke maar gezellige sfeer verliep met natuurlijk de nodige spanning op de tribune voor het publiek. ZPC De Hof kijkt dan ook terug op een meer dan geslaagd toernooi met volgens kenners terechte kampioenen.