Martijn houdt vast aan zijn woord

Gistermiddag om 13.00 uur zijn Miranda Geerligs en Martijn Kloots in het huwelijk getreden in Het Beaufort in Markelo. Was u in de buurt dan kan het u haast niet ontgaan zijn want Het Beaufort schudde direct op zijn grondvesten, nadat het kersverse paar elkaar het ja-woord had gegeven. De trouwceremonie werd namelijk geleid door niemand minder dan Ronny Ruijsdael. Na het serieuze deel wist Ronny het gezelschap direct in de feeststemming te brengen maar niet voordat hij het bruidspaar een traditioneel peper- en zoutstel cadeau had gegeven. Even daarvoor had de bruidegom zijn bruid met een bijzonder vervoersmiddel opgehaald maar op een wijze die je nou misschien niet direct zou verwachten. Volgens zijn Markelose brandweer collega’s heeft Martijn vastgehouden aan zijn woorden: “Als ik ooit ga trouwen, dan gebeurt dat in korte broek”.

En zo stond Martijn dan ook met glunderend gezicht, het trouwboeket in de aanslag te wachten tot zijn toekomstige bruid naar buiten kwam. Zijn kameraden steunden dit kleine kledingdetail, door net als Martijn in dit aangepaste tenue op de mooiste dag van Martijn en Miranda te verschijnen. Met diverse meutmomentjes en onder meer een nieuw opgerichte lokale lijst M&M, werd deze feestelijke dag voortgezet bij Zalencentrum De Haverkamp waar tot in de kleine uurtjes werd gefeest onder de muzikale begeleiding van de band Reflexxion. Martijn en Miranda; namens familie en de brandweer nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk en heel veel geluk gewenst met elkaar!