Schuurman verhuist naar Voordesdijk

Schuurman Service Centrum verhuist aankomende week naar een nieuwe locatie aan de Voordesdijk in Markelo. Aan de rand van Markelo wonen Eddy en Yvonne nu alweer twee maanden. Intussen is alles op alles gezet om ook het nieuwe onderkomen voor Schuurman Service Centrum naast de woning tijdig gerealiseerd te krijgen. Dat is gelukt waardoor aankomende week alle machines aan de Grotestraat worden verhuist naar de nieuwe locatie. Door de omvang zal dat geen gemakkelijke klus zijn maar Eddy vertelt te kunnen rekenen op goede hulp waardoor hij er alle vertrouwen in heeft dat ook deze klus volgens planning verloopt. Dinsdag 21 mei openen de deuren van Schuurman Service Centrum aan de Voordesdijk 1 in Markelo. Hij kijkt er enorm naar uit. “De nieuwe locatie zorgt ervoor dat we beter bereikbaar zijn omdat er op ons eigen terrein geparkeerd kan worden. Door de indeling van het pand op de nieuwe locatie kunnen we daarnaast ook nog eens veel beter uit de voeten”, vertelt Eddy enthousiast.

Ruim 11 jaar was Schuurman Service Centrum een vertrouwd adres aan de Grotestraat. “En dat blijft natuurlijk zo! We verhuizen alleen maar naar een nieuwe locatie, de service zal blijven zoals men dat van ons gewend is”, vertrouwd Eddy ons toe. Met zijn voorgeschiedenis uit de schoenenwereld heeft hij besloten om het dealerschap van Mysole te gaan voeren. “Hierdoor breiden we op onze nieuwe locatie aan de Voordesdijk ons assortiment steunzolen, binnenzolen en podologische zooltjes uit”, aldus Eddy. Volgende week zijn de deuren van Schuurman Service Centrum dicht maar vanaf 21 mei bent u van harte welkom aan de Voordesdijk, aan de rand van Markelo.