Seniorenprogramma Dorpsfeest naar donderdagmiddag

Met het programma voor de senioren op de woensdagmiddag bij De Haverkamp werd traditiegetrouw het Dorpsfeest afgetrapt. Dat gaat dit jaar veranderen want het seniorenprogramma wordt verplaatst naar de donderdagmiddag. Naast de locatie blijven ook de start- en eindtijd ongewijzigd. Iedereen van 50 jaar en ouder is dus van harte welkom om het Dorpsfeest 2019 af te trappen op donderdagmiddag 22 augustus 2019 van 14.00 tot 17.00 uur bij De Haverkamp.

In aanloop naar het Dorpsfeest zijn vele vrijwilligers druk bezig met de organisatie van alle onderdelen. In sommige gevallen wordt van hen inzet op verschillende plekken verwacht. “Door de Seniorenmiddag een dag te verplaatsen creëren we wat “lucht” voor hen die betrokken zijn bij de organisatie van deze gezellige middag maar wiens aanwezigheid ook op andere plekken in de voorbereiding gewenst is. De verhuizing heeft geen enkel effect op de feestvreugde: het Seniorenprogramma an sich blijft namelijk hetzelfde ten opzichte van voorgaande jaren”,  vertelt voorzitter Hilko Pruntel enthousiast. Ook dit jaar wordt er bij binnenkomst door Stichting Dorpsfeest Markelo een kopje koffie met wat lekkers aangeboden. De Unie van Vrijwilligers voorzien alle bezoekers als vanouds van een hapje en een drankje. “In tegenstelling tot voorgaande jaren, zijn vanaf dit jaar de drankjes voor eigen rekening. We willen als Dorpsfeest zoveel mogelijk één lijn trekken. Tijdens alle andere festiviteiten betalen feestvierders ook zelf hun drankje” aldus Hilko.

Invulling definitief programma
Nu de indeling voor het programma rond is, worden ook de laatste zaken voor de invulling afgerond. Hilko: “Ik krijg al vaak vragen over de invulling van het programma, bijvoorbeeld over welke bands er komen. Het geeft energie om te merken hoe Markeloërs nú al bezig zijn met het Dorpsfeest. Ik wil vooral zeggen: hou dit enthousiasme vast! Ik beloof dat jullie snel meer horen over de definitieve invulling van het programma. Nog heel even geduld…”.