Doe mee met de Young Leaders training

Salut geeft jongeren tussen de 4 en 21 jaar de kans uit te groeien tot Young Leaders. Young Leaders willen iets voor andere jongeren betekenen en tegelijkertijd hun eigen talenten ontwikkelen. Door training en coaching worden zij opgeleid voor hun rol als Young Leader. Ze leren om samen te werken, te presenteren en te organiseren. Samen organiseren zij bijvoorbeeld een feest voor jong en oud, een sporttoernooi of een debat. Na afloop van het traject ontvangen zij een officieel Young Leaders certificaat dat zij kunnen gebruiken bij het solliciteren voor een stage, bijbaantje of een echte baan.

Ken jij of ben jij de jongere die Salut zoekt? Geef je op of kom naar de informatiebijeenkomst op donderdag 2 mei 2019 om 19.00 uur bij Salut aan de  Rozenstraat 2a in Goor. Meer weten?  Mail Salut op info@salut-welzijn.nl.