Spectaculaire aankomst gala Dieka

Vanaf 19.30 uur waren alle eindexamenleerlingen van de Waerdenborch gisteravond van harte welkom op de traditionele gala-avond bij Dieka. Maar vanaf 19.00 uur werd het al onrustig in de nabijheid van de Markelose discotheek. Trotse familieleden verzamelden zich op de parkeerplaats tegenover de ingang om vooral maar niets te missen van de spetterende aankomst van hun oogappels. Het duurde dan ook niet lang of er ontstond een lange stoet van bijzondere voertuigen, klaar om voor te rijden tot de ingang van Dieka. Dure, bijzondere en prachtig gepoetste auto’s, tractoren met en zonder aanhanger, vrachtauto’s en motoren wel dan niet versierd met rookbommen, vuurwerk en ballonnen kwamen rustig aan rijden. De bijzondere passagiers in prachtige galakostuums werden vervolgens natuurlijk galant geholpen met uitstappen.

Ruim anderhalf uur duurde het voordat alle leerlingen op spectaculaire wijze waren gearriveerd en het feest bij Dieka kon beginnen. Een meer dan speciale avond, niet alleen voor de leerlingen maar zeker ook voor de familieleden. De zonnige weersomstandigheden zorgde mede voor een warme en gezellige sfeer waarbij alles perfect leek te kloppen voor de eindexamenleerlingen.