Kraakthelder stopt op hoogtepunt

Met een Facebookbericht hebben de mannen van de band Kraakthelder vanmiddag, na 11 jaar Kraakthelder aangegeven na dit jaar te stoppen. “Aan alles komt een eind. Soms gaat het harder dan verwacht en soms valt afscheid zwaarder dan dat je van te voren had gedacht… Maar het is mooi geweest! Drukke banen, gezinnen en elk weekend laat in bed. Voor ons de reden om er na dit jaar, op ons hoogtepunt, mee te stoppen. Minder optreden en af en toe een weekendje rustig aan doen is voor ons geen optie. Als we het doen, dan doen we het niet half gas!” geeft de band aan. Markeloër Gerben Maas maakt deel uit van de vijf koppige band die vorig jaar nog speelde op de beachparty van De Kroon tijdens het Dorpsfeestweekend. Ook vanaf het podium tijdens Wielerpop wist de band meerdere malen waar te maken wat ze vooraf beloven; “Hoe groot de tent ook is; Kraakthelder laat het knallen!’ Kraakthelder is dan ook zeker geen onbekende naam in Markelo en heeft menig feest in ons dorp tot een succes weten te maken. De band geeft aan met nieuwe medley’s, nog meer special effects en vreselijk veel goeie zin dit jaar overal in Nederland de tent af te breken zodat het jaar 2019 als één grote afscheidstour de boeken in gaat.