SC Markelo op bezoek bij de Gazelle

Sportclub Markelo speelt op maandag 22 april, Tweede Paasdag, een uitwedstrijd tegen de Gazelle uit Deventer. Deze wedstrijd zien de spelers van trainer Rutger Kats met vertrouwen tegemoet, mede door de goede overwinning van vorige week tegen Lettele. Ook de eerdere ontmoeting dit seizoen tussen de Gazelle en Sportclub Markelo geeft goede hoop, thuis werd er namelijk met 5-0 gewonnen. Toch blijken veel ploegen zich de afgelopen weken stuk te bijten op de ploeg uit Deventer, want de Gazelle is de laatste vijf wedstrijden nog ongeslagen. Bij Markelo keert Roland Stege weer terug na één wedstrijd schorsing. Verder kan er geen beroep worden gedaan op Steven Bloemen, Ferdi Pinkert, Lars Brinckate en Jelmer Schreurs. Onzeker is nog het meespelen van René Kuijpers. Hij viel vorige week geblesseerd uit en is nog een twijfelgeval voor aanstaande maandag. De aftrap zal om 14.00 uur worden verricht in Deventer.