Kampioenswedstrijd bij De Kroon

Twente leeft bij ons allemaal en zeker wanneer het zoals het nu lijkt af te stevenen op het spelen van een kampioenswedstrijd aankomende week. “Markelo zal waarschijnlijk niet erg sterk vertegenwoordigd kunnen zijn door het beperkt aantal beschikbare plaatsen wanneer FC Twente de kampioenswedstrijd zal gaan spelen tegen Jong Ajax. Juist daarom hebben we besloten om deze spannende wedstrijd voor de thuisblijvers op het grote scherm live bij ons in De Kroon uitzenden”, vertelt Robert Volkers enthousiast. FC Twente kan op vrijdag 19 april tegen Jong Ajax op eigen kracht de titel in de Keuken Kampioen Divisie veroveren.

Vanmiddag was Sparta Rotterdam niet krachtig genoeg om zich te handhaven tegen TOP Oss. De wedstrijd eindigde in 4-1 waardoor Fc Twente bij winst tegen Jong Ajax, of een nederlaag van Sparta tegen Helmond verzekerd is van het kampioenschap. FC Twente wist afgelopen vrijdag het duel tegen Telstar met 1-0 af te sluiten. Als Twente aankomende vrijdag wint van Jong Ajax of wanneer Sparta opnieuw verliest, keert Twente een jaar na de degradatie weer terug in de Eredivisie.