Sterk SC Markelo verslaat Lettele

Voorafgaand aan het duel tussen Sportclub Markelo en VV Lettele leken beide ploegen aan elkaar gewaagd, echter was dit vanmiddag niet terug te zien op het veld. Vanaf minuut één waren de zwart-witten heer en meester en lieten zij zien dat ze na de ruime nederlaag van vorige week uit waren op revanche. Na 20 minuten spelen werd René Kuijpers de diepte ingestuurd en in het strafschop gebied onderuit gehaald. Dit buitenkansje wist Ton Jansen vervolgens te benutten en zette de 1-0 op het scorebord. Niet veel later was het Kars Zwiers die de bal op een presenteer blaadje legde voor Jordie Vagevuur, hij wist rustig de 2-0 binnen te schieten. De sterke eerste helft kreeg ook in de tweede helft een goed vervolg. Op aangeven van Hein Pinkert wist Mickey Slotman na een uur spelen de voorsprong uit te bouwen naar 3-0 en niet veel later soleerde diezelfde Slotman langs de defensie van Lettele en prikte de 4-0 binnen. In blessuretijd deed Lettele nog wel iets terug vanuit een vrije trap, deze belandde via de binnenkant van de paal in het doel. Kortom een goed spelend Markelo weet weer eens met ruime cijfers, 4-1, te winnen!