De Vijf Heuvels 3e mooiste zwembad

Sportfondsenbad ‘De Vijf Heuvels’ heeft afgelopen week de 3e prijs in de wacht weten te slepen in de wedstrijd om het beste Sportfondsenbad van Nederland. Tijdens de Landelijke Managers Dagen van Sportfondsen Nederland op 4 en 5 april zijn de laatste stemmen geteld. Delft wist de 1e prijs te bemachtigen. Hillegom en Markelo eindigden dicht bij elkaar op een respectievelijk 2e en 3e plek. “Dit is echt een resultaat waar alle medewerkers met echt teamwork voor gezorgd hebben. Iedere dag opnieuw zorgen dat de gasten zich welkom voelen, vermaakt worden en rijker naar huis gaan door de beleving van plezier, inspanning, ontwikkeling of een combinatie van deze”, aldus een trotse manager Nicole Pierik.

Het buitenbad gaat dit jaar op 28 april voor de 50e keer open en samen met dit heuglijke feit, krijgen alle bezoekers op deze dag een kleine attentie. Deze hele dag mag er gratis gezwommen worden. Daarnaast kan het zomerabonnement nog met korting worden gekocht en zijn er  kaartjes voor de Zwem4Daagse met 50% korting verkrijgbaar.