Kim 25 jaar!

Daar waar zij zelf zeker niet achteraan staat moest nu ook Kim er aan geloven. Vriendinnen wisten deze halve Saar namelijk flink te verrassen op de avond voor haar 25e verjaardag met een prachtig spandoek voorzien van diverse wetenswaardigheden. Ongetwijfeld zullen de met opzet aangebrachte spelfouten in de tekst het eerste zijn geweest dat haar opviel. Door haar opleiding en haar inzet als redactielid voor deze lokale nieuwssite zit ze daar natuurlijk bovenop. De verslagen van het 1e dameselftal van Sportclub Markelo komen steevast van haar zijde. Een bezig bijtje is ze dan ook wel en ondanks dat, weet ze voldoende tijd vrij te maken om samen met Bart volop te genieten van heel veel dingen. Kim; namens je vriendinnen maar ook het hele team achter Maarkelsnieuws nogmaals van harte gefeliciteerd met 25e verjaardag. We wensen je allemaal een hele fijne dag toe.