Kampioenschap lonkt voor Heren 2 Markel-Up

Het team Heren 2 van Volleybalvereniging Markel-Up speelt vanavond thuis in Sporthal De Haverkamp een bijzondere wedstrijd. De heren maken bij een 4-0 winst kans op het kampioenschap in de 2e klasse, waarbij het afhankelijk is van het resultaat van Apollo H6 uit Borne, die er op doelsaldo beter voorstaat. De wedstrijd is overigens tevens de laatste wedstrijd van het team, volgend jaar worden heren 1 en 2 samengevoegd. Heren 1 speelt tevens een thuiswedstrijd en moet 2 punten meer pakken dan de naaste concurrent om nacompetitie te ontlopen.

Naast de 2 herenteams speelt ook het damesteam en het meisjes A team een thuiswedstrijd in Sporthal De Haverkamp. Om 19.30 uur starten gelijktijdig de wedstrijden van Meisjes A en Heren 2, rond 21.30 uur starten de wedstrijden va het damesteam en Heren 1.