Freddy Vogel opent De Snackhut

Een lang gekoesterde droom van Freddy Vogel gaat vandaag in vervulling. Het hebben van een eigen snackwagen, is iets waar Freddy het al lang over heeft, begin dit jaar trok hij de stoute schoenen aan. Hij kocht een wagen, verbouwde het naar zijn eigen wensen en er kwam een passend logo. Vandaag was de officiële opening, De Snackhut van Freddy is een feit.

De Snackhut is opzich al bijzonder, omdat hij op locatie op feestjes en partijen te boeken is. Freddy gaat tevens bekijken of hij rondom Markelo ergens een vaste standplaats kan krijgen, om zo wat meer bekendheid te genereren, door hier op vaste dagen te staan. Voor nu ziet het er naar uit dat hij om de week in Markelo te zien zal zijn maar ook in Goor zal hij patat en snacks gaan verkopen. De Snackhut zal 22 april aanstaande ook bij het BigBand Festival in Goor op Tweede Paasdag aanwezig zijn. Voor de bezoekers van het festival biedt Freddy onder andere puntzakken friet en het Broodje SUPERbal aan. Al met al grote plannen dus voor De Snackhut van Freddy, meer informatie is te vinden op zijn website. Vandaag is de feestelijke opening met vrienden en familie, zijn vrienden hebben hiervoor een privé feestje opgezet, zodat hij goed beslagen ten ijs, het seizoen in gaat.