Teleurstellende middag voor SC Markelo

Sportclub Markelo begon goed aan de wedstrijd. Een mooie aanval werd afgerond door Roland Stege. Echter konden de zwart-witten niet lang van hun voorsprong genieten. Een dwarrelbal van Broekland verdween achter keeper Henri Vruwink. Een gelijk opgaande eerste helft volgde, waarbij beide ploegen enkele kleine mogelijkheden kregen. Toch waren het de bezoekers uit Broekland die met een 1-2 voorsprong de kleedkamers ingingen. In de tweede helft was het de thuisploeg dat probeerde te voetballen en was het zaak voor Broekland om tegen te houden. De grootste kans van de wedstrijd kwam nog op naam van Bart Klumpers, maar zijn schot belandde op de lat. Kortom een teleurstellende middag voor de mannen van trainer Rutger Kats. Volgende week komt Holten op bezoek aan de Endemansdijk.