Vennebekken 7 biljartkampioen

Dat de biljartsport in Markelo leeft blijkt elk jaar uit de deelname aan zowel de Markelose Biljart Competitie als ook de strijd om de felbegeerde titel van Biljartkoning tijdens Dorpsfeest Markelo. Dat deze sport in Markelo ook veel talent heeft getuigen de kampioenstitels deze week op rij. Eerder deze week wisten namelijk de biljartteams van Haverkamp 1 en Smit 6 al beslag te leggen op de kampioenstitel in de verschillende klassen van de LOGO-competitie. Gisteravond volgde een derde biljartteam. Vennebekken 7 schreef de kampioenstitel op naam in  de klasse 13 van de LOGO competitie Libre. Het team dat gevormd wordt door Jelmer Struik, Jeroen Vreeman, Emiel Spijkerman, Thijs Kuipers en frontman Teun Woertman reden het afgelopen seizoen het grensgebied tussen de Achterhoek en Twente af om hun partijen te spelen in de diverse horeca gelegenheden. Tijdens de winterstop werd al duidelijk dat er kansen lagen om het kampioenschap binnen te slepen.

Een aantal spelers werden verhoogd in het te maken aantal caramboles maar daar hadden de heren maling aan. Ondanks dat de laatste speelavond ook door hen met verlies van 14-12 werd afgesloten mochten de heren toch de kampioensschaal in ontvangst nemen. Met een geslaagd kampioensfeest bij de thuisbasis Café Vennebekken kan het biljartteam terugkijken op een mooi biljartseizoen.