Hilda Lubberdink viert 50e verjaardag

Familie, vriendinnen, buurt en de kameraden uit Rijssen hadden gisteravond voldoende ruimte om een plekje op het erf aan de Visschersdijk te bemachtigen en daar eens flink uit te pakken. Het duurde dan ook maar even of de reden van alle drukte op het erf werd voor de toevallige passanten meer dan duidelijk. Sarah’s en spandoeken met toepasselijke teksten lieten er geen enkele twijfel over bestaan; Hilda ziet Sarah en viert vandaag haar vijftigste verjaardag. Na het keuren van alle versierselen in de tuin kon een borrel natuurlijk niet achterwege blijven en werd er alvast geproost. Vanavond is dat vast en zeker nog eens dunnetjes over gedaan bij De Haverkamp waar ze haar vijftigste verjaardag viert. Hilda; namens allen nogmaals van harte gefeliciteerd met je 50e verjaardag!