Klanten Rabobank kunnen clubkas spekken

Speciaal voor verenigingen en stichtingen heeft de Rabobank Noord en West Twente ook dit jaar weer de Rabobank Clubkas Campagne. Na 175.000 euro in 2017 en 185.00 euro in 2018 heeft de Rabobank Noord en West Twente voor 2019 200.000 euro beschikbaar gesteld. Dit bedrag wordt verdeelt door klanten vanaf 12 jaar die mogen bepalen welke vereniging of stichting een bijdrage verdiend. Deze week heeft de bank haar klanten per mail en post een mailing gestuurd met een persoonlijke stemcode waarmee via de actiewebsite 3 stemmen kunnen worden uitgebracht op minimaal 2 verschillende clubs. In Markelo doen 35 stichtingen en verenigingen mee aan de actie.

De Rabobank Clubkas Campagne wordt per lokale bank georganiseerd. Zo doen bijvoorbeeld de Activiteitenstichting Elsenerbroek, Buurtvereniging Kerspel-Goor, Zonnbloem afdeling Goor-Markelo–Diepenheim en ZPC de Hof mee bij de Rabobank Centraal Twente. De meeste Markelose Rabobank klanten hebben echter een rekening bij de Rabobank Noord en West Twente en kunnen stemmen op een van de volgende verenigingen en stichtingen:

Activiteitenstichting Elsenerbroek
Boerderijverlichting Markelo
Boerendansers Marklore
Buurtver. Herike-Elsen
Buurtvereniging de Pothoek
Buurtvereniging Markelosebroek
Dorpsraad Markelo
EHBO vereniging Markelo – Diepenheim
Eungs Schöppe
Folkloristische Vereniging Markelo
Gymnastiekvereniging Markelo
Heemkunde Markelo
Hervormde Vrouwen Vereniging
IJsbaan Markelo
IJsclub de Zilvermeeuw
Jeugd Aktiviteiten Markelo
M.T.V.65
Mar-Cant
Markelo’s Mannenkoor
Markvogels Boules
Muziekvereniging De Fanfare Markelo
NooTzaak
Oranjevereniging Markelo
PJGO Markelo
Ponyclub Markelo
Rijvereniging Markelo
Sportclub Markelo
Sporthal De Haverkamp Markelo
Stichting Historisch Markelo
Stichting Maarkelse Boake
Stichting Markelosebroek
Toneelvereniging Bilderdijk
UVV Markelo
Volleybalvereniging Markel Up
Vrouwen van Nu afd. Markelo