Spannende wedstrijd voor ZPC De Hof Dames 1

Het waterpoloteam Dames 1 van ZPC De Hof speelt aankomende zondag de kampioenswedstrijd tegen Hydrofiel Dames 1 uit Nijmegen. De wedstrijd begint om 16.45 uur en wordt gespeeld in de thuishaven, zwembad De Vijf Heuvels te Markelo. Na 18 van 22 wedstrijden is het gat met de naaste achtervolgers opgelopen naar 10 punten. Als er zondag gewonnen wordt van Hydrofiel, dan is het gat door de achtervolgers niet meer te overbruggen. De waterpolodames maken een sterk seizoen door. Dit is terug te zien in de resultaten en de cijfers: 16 winstpartijen, slechts 1 verliespartij en 1 gelijkspel, een doelsaldo van +111. Het belooft zondag dan ook een spannende wedstrijd te worden voor ZPC De Hof. Hydrofiel bezet de 3e plek in de competitie. De wedstrijd eerder dit seizoen eindigde in 8-8. “De waterpolo-dames kunnen alle steun goed gebruiken. Kom de dames aankomende zondag dus gerust aanmoedigen om 16.45 uur”, aldus ZPC De Hof.

Het complete wedstrijdprogramma voor komende zondag:
16.00 uur ZPC De Hof <11a – WWV Winterswijk <11a
16.45 uur ZPC De Hof Dames 1 – Hydrofiel Nijmegen Dames 1
17.30 uur ZPC De Hof Heren 1 – Neptunia ’24 Sneek Heren 1