SC Markelo boekt belangrijke overwinning

Op een moeilijk bespeelbaar veld werd er vanmiddag om 14.00 uur afgetrapt op Sportpark ‘t Doesgoor. Zowel Hector als Sportclub Markelo begonnen voorzichtig aan de wedstrijd. Na twintig minuten spelen namen de zwart-witten het heft in handen en creëerden enkele mogelijkheden. Waaronder een kopbal van Steven Bloemen die van de lijn werd gehaald. Ook een afstandsschot van Lars Brinckate werd ternauwernood gestopt door de keeper van Hector. In de eerste helft werd Hector een paar keer gevaarlijk via de counter, maar echte grote kansen kreeg men niet. In de tweede helft had Sportclub Markelo wederom een groot overwicht. In de 55e minuut kreeg Hector een rode kaart waarna het wachten was op de 0-1 van Sportclub Markelo. Echter ontbrak de scherpte voor de goal. De tijd begon te dringen, maar de zwart-witten bleven rustig op zoek gaan naar de beslissende goal. In de 86e minuut was het Ton Jansen die de ban brak. Een prachtige vrije trap belandde in de verre hoek. Door deze goal werd er met 0-1 gewonnen. Een belangrijke en dik verdiende overwinning voor Sportclub Markelo.