Muziek zorgt voor verbroedering

Daar waar door menig Markeloër met regelmaat gekscherend de draak wordt gestoken met Goor en het andersom niet anders gaat, liet vanavond tijdens  de eerste avond van de Sjoowavonden 2019 zien dat muziek voor verbroedering zorgt. Met een overvol muzikaal programma zorgden evenveel artiesten uit Goor als ook uit Markelo, voor een meer dan gezellige avond bij de Bebsel dat uitmondde in één groot muzikaal feest. Voor de Markelose vocale inbreng zorgden André en Suzan Brinkers, Eric en Liset Dollekamp, Anouk Schottink en Niek Hietbrink. Dansschool eMotions onder leiding van Sandra Bakker ondersteunde de artiesten met verschillende dansnummers. Huisband Reflexxion verzorgde de muzikale begeleiding van de Sjoowavonden waarvoor voor de zondagmiddageditie nog kaarten beschikbaar zijn. De Sjoowavond van vanavond is uitverkocht.

De avond – ook wel bekend als Goorse Sjoowavond – wordt georganiseerd door de culturele vereniging De Deurdouwers en is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijkse muziekshow in Hof van Twente dat dit jaar voor de 46e keer plaatsvindt.