Beth & Flo bij Muziek op de Welle

Muziek met een vleugeltje theater: zo beschrijven Beth & Flo, wiens echte namen Elsbet Remijn en Claudette Verhulst zijn, hun voorstellingen. Ze traden op in heel Nederland. Zij stonden met hun voorstellingen onder andere in het Concertgebouw in Amsterdam maar traden ook op in het buitenland. Zondag 17 maart kunt u genieten van een voorstelling dichter bij huis, namelijk bij Muziek op de Welle in Stokkum.

Zowel in Markelo als in Delden waren Beth & Flo al eens te horen, beide keren was het publiek enthousiast en dat is niet voor niets. Aanstaande zondag 17 maart kunt u om 14.30 uur genieten van deze voorstelling. Hun virtuositeit, inspirerende kennis van zaken, goed gevoel voor humor in combinatie met muziek van Rachmaninov en Gershwin, beloven weer te zorgen voor een avond die niemand onberoerd zal laten. U bent welkom voor koffie en thee vanaf 14.00 uur en natuurlijk kan er na afloop een drankje worden gedronken. U kunt zich hier aanmelden voor 15 euro maar u kunt ook telefonisch kaarten reserveren bij Jonneke Adolfsen via dit nummer: 06 51403914.