Kinderkledingbeurs bij Anholtskamp

De Unie van Vrijwilligers houdt binnenkort weer de jaarlijkse voorjaars- en zomerkledingbeurs ‘’Zo goed als nieuw’’. De beurs betreft kleding voor kinderen en vindt plaats in de Koekoekszaal van Anholtskamp. De verkoop is dinsdagavond 19 maart van 19.00 uur tot 21.00 uur en woensdag 20 maart van 10.30 uur tot 14.00 uur. Het inbrengen van de kleding kan op dinsdag 19 maart van 9.00 uur tot 16.30 uur.

Er mogen maximaal 50 stuks per persoon worden ingebracht vanaf maat 74 t/m 176. Dit geldt echter niet voor ondergoed, pyjama’s, sokken en schoenen. Daarnaast moet de aangeboden kleding gewassen en gestreken of gestoomd zijn. Van de opbrengst gaat 70% naar de verkoper en 30% naar de Unie van Vrijwilligers. De Unie van Vrijwilligers zal de opbrengst gebruiken voor haar ouderenwerk. Op woensdagavond 20 maart kan niet verkochte kleding tussen 19.00 uur en 20.00 uur worden afgehaald en wordt er afgerekend. Mocht niet verkochte kleding niet worden afgehaald, dan gaat dit naar een goed doel.