Meinders Cookies voor Alpe d’Huzes

Bakker Meinders zet zich in voor het goede doel. In de verschillende winkels van de bakker verkopen ze sinds kort een nieuwe specialiteit, Meinders Cookie. De Meinders Cookie is tot en met 23 maart verkrijgbaar in de winkels en voor elk verkocht zakje doneert Bakker Meinders 1 euro aan team Baan die de Alpe d’Huzes gaan fietsen.

Toen bakker Ruben Meinders hoorde van de plannen van zijn medewerkster Annerieke Baan, om samen met haar zus Daniëlle de Alpe d’Huzes te gaan fietsen, wilde hij daaraan graag een positieve bijdrage leveren. Al sinds 1824 worden de lekkerste broden en gebakjes gemaakt in het familiebedrijf dat sinds 1999 het predicaat Hofleverancier mag dragen. “Onze bakkers hebben nu een nieuwe specialiteit gebakken namelijk: Meinders Cookie. Het koekje is speciaal ontwikkeld voor deze inzet van Annerieke en Daniëlle voor het goede doel en is gemaakt van pure chocoladedeeg en is nog extra gevuld met grote stukken witte chocolade. Goed en genieten”, volgens Ruben Meinders. Het Bakker Meinders Cookie is in de winkel te koop maar ook online te bestellen op www.bakkermeinders.nl.