Inloopavonden belastingaangifte bij Countus

Countus Markelo organiseert twee inloopavonden namelijk op donderdag 14 maart en dinsdag 19 maart van 17.30 tot 20.30 uur. Tijdens deze inloopavonden is het mogelijk om vrijblijvend en geheel kosteloos vragen te stellen over uw aangifte inkomstenbelasting. Deze inloopavonden vinden nog plaats in het huidige pand van Countus aan het Burgemeester de Beaufortplein 6 in Markelo.

Deze week heeft René Gerritsen (rechts) van G.C.M. Constructie en Montage BV de sleutel alvast overhandigd van het pand aan de Burgemeester De Beaufortplein 13 in Markelo aan Roelof Tuin, businessteam directeur van Countus accountants en adviseurs. Countus verhuist op maandag en dinsdag 25 en 26 maart 2019 naar nummer 13. Op woensdag 27 maart is het bedrijf  bereikbaar op de nieuwe locatie.