Sportclub Markelo kansloos ten onder

Onder heerlijke weersomstandigheden werd er om 14.00 uur afgetrapt in Diepenveen. Vanaf minuut één was de thuisploeg de betere ploeg. De zwart-witten lieten zich makkelijk aftroeven in de duels en kwamen nauwelijks voor in het spel. Na enkele mogelijkheden van Diepenveen waaronder een schot op de lat leek Markelo de rust nog met 0-0 in te gaan. Echter kreeg Diepenveen kort voor rust nog een vrije trap, die werd slecht verwerkt en belandde achter keeper Henri Vruwink. In de tweede helft veranderde het spelbeeld niet en gaf Markelo niet thuis. In de 55e minuut wist Diepenveen vanuit de omschakeling dan ook de 2-0 te maken. Kort samengevat een off-day voor de zwart-witten waarvan Diepenveen optimaal wist te profiteren. Na deze 2-0 nederlaag wacht volgende week de hofderby tegen GFC aan de Endemansdijk.