John Vruwink wint darttoernooi SC Markelo

In de kantine van Sportclub Markelo werd gisteravond de Sportcub Markelo Darts Open gespeeld. 26 deelnemers deden mee. In de eerste ronde werd er in 5 poules gespeeld, waarna de nummers 1 tot en met 3 het tegen elkaar moesten opnemen in de winnaarsronde. De nummers 4 en 5 gingen verder in de strijd om de Klungelcup. Bij de winnaarsronde bleken Ramon Morsink en John Vruwink de grote favorieten. De finale ging dan ook tussen Ramon en John. Ramon leek met een 2-0 voorsprong de overwinning al binnen handbereik te hebben, maar een mooie comeback leverde John een 3-2 overwinning op.

In de strijd om de Klungelcup trok Sjoerd Jansen aan het langste eind. Bijzonder was de 180-score van Martijn Klein Kranenberg in de Klungelcup die hier zelf ook erg van onder de indruk bleek. Naast de bekers voor John, Ramon en Sjoerd, was er ook nog een kleine attentie voor Lisanne Lammertink. Zij was vrijdagavond de enige vrouwelijke deelnemer.