Maarkelsnieuws partner Hofpas

Onderaan deze nieuwssite staat al jaren het motto ‘Wees loyaal, koop lokaal.’ Laat dit nu ook het uitgangspunt zijn van de Hofpas, het spaar- en loyaliteitssysteem om omzet van lokale bedrijven te verhogen en tevens de sparen voor een vereniging. Tijdens het laatste Maarkels Business Event introduceerde Henry Blankhorst de pas en hebben we vanuit Maarkelsnieuws aangegeven deze pas te willen gaan ondersteunen. Met het ondertekenen van een partnerovereenkomst werd dit gisteravond ook officieel bekrachtigd. “De meeste Markelose deelnemers aan de Hofpas zijn ook adverteerder op onze nieuwssite, we proberen als Maarkelsnieuws zoveel mogelijk aan lokale ondernemers te denken en hiermee willen we Markelo stimuleren dit ook nog meer te doen”, aldus Jeroen Meutstege.

De Hofpas is bedoeld als spaarpas voor alle bedrijven in Hof van Twente die producten of diensten leveren aan consumenten. Denk hierbij aan campings, supermarkten, ZZP-ers en horeca. Het systeem achter de Hofpas is zodanig opgezet dat ook verenigingen uit Markelo kunnen profiteren. Zo kan elke Hofpashouder zelf een vereniging kiezen, die vervolgens 25 eurocent van elke gespaarde euro krijgen. Lokaal kopen stimuleert zo ook het lokale verenigingsleven.