Sportclub Markelo wint van DAVO

In een matige wedstrijd van beide kanten wist Sportclub Markelo de eerste drie punten van 2019 bij te schrijven. In de eerste helft was Markelo de betere ploeg en kreeg enkele mogelijkheden, maar scherpte in de afronding ontbrak. In de tweede helft zag het publiek hetzelfde spelbeeld, maar tot grote kansen kwamen beide ploegen niet. Toch kwam een kwartier voor tijd de thuisploeg op een 1-0 voorsprong. Een schitterende bal van Mickey Slotman werd door Bart Klumpers goed aangenomen en langs de keeper geschoven. Niet veel later was het Roland Stege die alleen op de keeper af ging, niet zelfzuchtig was en de bal aflegde op Mickey Slotman. Hij kon de bal vervolgens in een leeg doel binnenschieten en daarmee was de wedstrijd met 2-0 beslist.

Ondanks een matige wedstrijd, blijven de drie punten in Markelo. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Diepenveen, gezien de ranglijst een topper in de 4e klasse G.