Charlotte Solms spreekt bij Vrouwen van Nu

Op maandag 18 februari is Charlotte Solms (25) te gast bij Vrouwen van Nu Markelo. Charlotte zal tijdens haar bezoek een beeld proberen te schetsen over hoe het is om te wonen op een kasteel. Zij wil graag vertellen over de geschiedenis van kasteel Weldam en toelichten hoe belangrijk de mensen, die op het landgoed werken en wonen, voor haar zijn.

Samen met haar familie groeide de jonge Duitse gravin op, in en rondom, kasteel Weldam. Charlotte is namelijk de oudste dochter van graaf Alfred en Christine zu Solms-Sonnenwalde.
Na een aantal jaar naar een kostschool in Schotland te zijn gegaan en een rechtenstudie in Utrecht en Edinburgh te hebben gevolgd heeft zij besloten weer terug te keren naar de plek van haar komaf. Momenteel heeft zij samen met haar Nederlands-Franse verloofde haar intrek genomen op kasteel Weldam. Charlotte is werkzaam als advocaat in Enschede maar in haar vrije tijd is zij het liefst buiten in de tuin en geniet zij van de bossen van het landgoed Weldam.
Heeft u interesse in het verhaal van Charlotte? De Vrouwen van Nu Markelo heten u van harte welkom om 19.45 uur bij De Haverkamp.