Namen bekend buurtreis Schiphol

Stichting Heemkunde Markelo heeft een aantal reacties ontvangen op het bericht in de Oude Toren van 1 februari waar zij een beroep deden op de Markeloërs om de namen van de personen op bovenstaande foto te achterhalen. De foto is gemaakt in de midden jaren ’50 van de vorige eeuw tijdens een uitstapje van een buurtvereniging uit de omgeving Brummelaar / Roudaalterweg naar Schiphol. Door de ontvangen reacties op het bericht heeft de Stichting Heemkunde Markelo nu ook de ontbrekende namen kunnen toevoegen waarmee de lijst compleet is.

Op de foto staan de volgende personen:
Bovenaan: 

Jan Hendrik Leeftink (Kamers) en Hendrik Willem Udink
Arend Jan Lodeweges (Poppe) en Jan Elkink (Vossaank)
Gerrit Hendrik Paalman en Herman Slot
Berend Hendrik Straalman (Pol) en Gerrit Jan Lammertink
Johanna Berendina Udink-Altena (Oelendieks) en Trui Slot-Aanstoot

Tussenrij:
Hendrik Worsink (Alink), Mannes Sligman, Berend Hendrik Straalman (Polhendrik), Albert Kolkman ?, Jan Wibbelink (Slot), Jenneken Straalman-Lammertink, Hanna Lodeweges (Poppe), Arend Aanstoot, Mientje Elkink, Aaltje Leeftink-Vedders, Berendina Wibbelink (Slot), Trui Lammertink-Straalman, Johanna Oonk-Brinkmans (Bles), Hanna Aanstoot-Oonk (Bles), Berendina ter Welle-Altena (Klooke), Mientje Straalman-Zomer (Pol), Hendrika Berendsen-Sanderman, Dina Worsink-Vruwink (Alink)

Voor geknield:
Jan Hendrik Oonk, Hendrik Jan Berendsen, Jan Hendrik ter Welle (Klooke), Jan Wibbelink, buschauffeur, Hendrik Jan Straalman (Pol).