Mislukken is een optie

Ondernemers uit verschillende branches waren vanavond aanwezig in de Houtzagerij van De Haverkamp. Chief Failure Officer en tevens professor aan de universiteit van Maastricht, Paul Iske zette de afvaardiging van ondernemend Markelo aan het denken over hoe je kunt leren van briljante mislukkingen. Zijn credo is dan ook niet voor niets “Mislukken kunnen we allemaal….Briljant mislukken, moet je toch écht iets extra’s voor brengen”. Na een uitgebreide lezing aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden zette hij de Markelose ondernemers aan, om na te denken over hun eigen ervaringen met mislukkingen in Markelo. Hier kwamen voorbeelden ter sprake zoals De Kaasfabriek waar men ruimtes aanbiedt die niet eens beschikken over basisvoorzieningen maar ook het ecoduct over de A1 die speciaal voor het wild werd aangelegd, maar in de praktijk nauwelijks wordt gebruikt. Mooie gesprekken ontstonden en vormden de basis voor de gezellige netwerkborrel die hierop aansloot. Ondernemend Markelo organiseerde de avond met steun van de  Rabobank Noord en West Twente, ABZ Diervoeding en De Haverkamp.